podcast epizódok és androidportál között

A rendszeres.com azzal a céllal kött létre, hogy függetlenedjen az androidportáltól. A függetlenedés nem azért történt, mert a portált lelőttük. Mi nem is szerettünk volna ilyet tenni egyébként.

A függetlenedés azért történt, mert István is, Csaba is egyre kevésbé vegytiszta Android felhasználók voltak. Be kell, hogy valljam, nekem is van egy iPadem. Szóval már nem csak Android volt a téma.

Aztán megszűnt a studió, jött a covid, eltűnt az androidportál. Világvége. De talán még nem.

Lesz még podcast. Igen. Mikor? Nem tudom. De ne temessétek még. Sok téma van, izgalmasak, s már olyan régen beszéltünk róluk.

Az androidportál sorsa kicsit fáj. Talán nem is kicsit. Szóval nem jó az, ami ott történt. Nem tudom az okot, de nagyon bizakodóak voltunk. Igéretes az új tulajdonos, szuper lehetőségek egy középeurópai android portál és közösség építésére. És egy éve (biztos több már, de ki számolja?) már, hogy parlagon hevert a site. Aztán most már ott a pörgettyű rajta. Bízom benne, hogy újra feltámad poraiból és méltó lesz régi híréhez. 🙂

Tényleg drukkolok nekik. 10 év munkája van benne, kicsit a gyermekünk is. Ez valami olyan lehet, mint amikor felnő a gyermek és kilép az önálló életre. Nincs már igazán beleszólás, de bízol benne, hogy minden jó lesz. Lipi is. én is kicsit atyai aggodalommal tekintünk az oldalra és bízunk benne, hogy jó lesz.

Mit siránkozom itt? Minek engedtük el? Mert nem volt rá idő. Egy hobbi projekt volt. Szerettük csinálni, de a végén már nem volt rendszeres írás, nem volt tartalom. Szerettük volna, hogy valaki folytassa a portált.

És elgondolkodtam, hogy amíg nincs adás, lehet, hogy írok ide néha. Legalább azért, hogy valami történjen itt is. 🙂 Meg hátha van, aki elolvassa. Android 11 beta lassan fel fog kerülni a pixel 3-ra. Ébred a világ a covid-19 után, lesznek itt még érdekes tech újdonságok.

kobak Written by: