[APP #55] NFC fizetés

Röviden áttekintettük a híreket, majd kikötöttünk a Fitbit fizetős órájánál. Ezután kalandoztunk az NFC és mobiltelefonos fizetés világában. Gondoltátok, hogy a bankkártya is lehet, hogy a múlté lesz majd valamikor? Ti hogy fizettek? Jöhetnek a hozzászólások.

Hallgassátok!

Podcast infók

kobak Written by:

6 hozzászólás

 1. Abigél Ráhel
  2017-09-05

  lg g6 al nfc simple app

 2. Tamás Vincze
  2017-09-05

  Simple app NFC bevezetése óta kizárólag telefonnal fizetek. Az elején Xperia M4, most már OnePlus 5.

 3. Zoltán Jagicza
  2017-09-05

  Gránit Bank app NFC

 4. 2017-09-05

  Simple appal szoktam fizetni, amikor éppen működik. Nálam sajnos nagyon instabil az egész, 4-5 fizetés után egyszerűen dob egy hibát (a tranzakció vagy sikerül, vagy nem), és eltűnik az nfc fizetés a kártyáról az appban. Amikor éppen működik, akkor jól működik, csak sajnos nagyon instabil.
  A support szerint próbálkozhatok kártya eltávolítás/hozzáadással, app uninstallal, ami miatt én egyelőre inkább a megszokott nfc-s plasztik kártyámat használom inkább, amíg nem stabilizálják a dolgot, mert szerintem elfogadhatatlan, hogy pár fizetés után amikor éppen úgy gondolja és dob egy hibát, akkor az egész appot le kell szedni, újrarakni, letörölni a kártyát, újra felvenni, és volt már, hogy még így sem tudtam utána fizetni vele (le kellett szedni és újrarakni párszor).
  Egyébként S8+, úgyhogy nem hiszem, hogy ne bírná a telefon.. :/

 5. 2017-09-05

  Nekem is volt a simple-vel gondom. (S8). A gránit megy. Nem volt vele gondom. Bár az utóbbi időben van egy pár másodperces gondolkodás fizetés előtt.

 6. Józsa Zoltán
  2017-09-05

  készpénz 🙂 meg kártya persze. A gond az hogy Erste-s vagyok és ott nincs még ilyen, de emiatt nem váltanék bankot.

Comments are closed.