[APP #26] Pokémon Go

Ezen a héten a nemrég megjelent, s időközben minden toplistát uraló Pokémon Go appról beszélgettünk. A beszélgetés óta már én is 5. szinten nyomom a dolgot, s úgy tűnik csak beadtam a derekam, s a piros csapathoz igazoltam végül. (Letöltőlink a bejegyzés végén, ha valaki kedvet kapott!) Igazából mindenkit beszippantott a játék, aki eddig kipróbálta. (még index 1, index 2 hír is van…)

Volt még Brexit és Tesla önvezető autó is az eheti adásban. Jövő héten nem lesz adás. Találkozunk két hét múlva!

Hallgassátok!

Podcast infók

[appbox googleplay com.nianticlabs.pokemongo]

Ha a Play Store nem megy, akkor marad az apkmirror.

kobak Written by:

2 hozzászólás

 1. H1N1
  2016-07-18

  Viszont amennyiben az angolok szabadkereskedelmi megállapodásra akarnak jutni az EU-s országokkal mostantól kezdve csak hátrányból tárgyalhatnak mivel már körön kívül lesznekvannak. Munkaerő szabad áramlása egyebek alapvető feltétele lesz nyilván a megállapodás részének Így adtak az angol nyuggerek a szarnak egy pofont.
  De mostantól kezdve legalább az őslakosok is beállhatnak szart pucolni a kórházakban, több műszakban állhatnak majd a szalagok előtt, járhatnak ki a földekre szüretelni, kapálni…ja, hogy ezt idáig sem csinálták meg, tízből tíz bevándorló aljadék vitte el ezt a sok “jó” melót helyettük. Ez mátol akkor legyen csak az ő bajuk…
  Tech cégek, start upok, bankok stb Berlin, Frankfurt,Amszterdam…felé nyitnak…

  Gádszévdökvîn!

Comments are closed.