[APP #8] Rádió vagy Podcast

Ezen a héten a Google Plus átalakulása, Rdio felvásárlás, Pushbullet Pro, s még sok más. Mindeközben vergődünk a rádió kötöttségei, s a Podcast szabadsága között. Ez az adás a rádió legyünk-e kérdéskörben zajlott.

Kinyílt egy ajtó, hogy egy igazi, hagyományos FM rádióba bevihessük a podcast-et. Ebben az esetben természetesen a hallgatóság is kicsit más, mert nem csak Ti, Kedves Olvasók hallgatjátok a műsort. Úgyhogy emiatt most talán “kicsit szájbarágósabb” lett az eheti epizód. A jövő kifürkészhetetlen, Istvánról kiderült, hogy egyelőre még sem a Facebook vezetői pozitíóját, sem pedig a Google-ét nem látja el, de ami késik…

És persze az év szava: emoji

Hallgassátok!

Podcast infók

kobak Written by:

9 hozzászólás

 1. Andrew
  2015-11-20

  Nem toljátok fel az eddigi anyagot egy soundcloud gyűjteménybe? Meg ezt is?

 2. hartmano
  2015-11-20

  Itt is elmondom,hogy hiányolom a az új g+ bal menüjéből a köröket.

 3. Krisztián Juhász
  2015-11-20

  A beállítások menüben a Speciális beállítások alatt a ‘Kör falán való navigálás engedélyezése’ részt kapcsold be, akkor látod őket. Igaz, nekem nem mind jelenik meg, csak az első 6, fogalmam nincs, miért.

 4. hartmano
  2015-11-20

  Köszi! Így is nagyon hasznos volt.

 5. Gergo Lippai
  2015-11-21

  hé Kobak, kihagytad a Rambo fütyül emoticont!
  Í:-7°

 6. 2015-11-21

  Kerestem, mert elfelejtettem. De megmentetted a világot, hogy kitetted. 🙂

 7. […] régi) app ui-kra emlékeztet az alsó menüsorával, a webes viszont szerintem jól sikerült. Az Androidportál podcast 8-ik adásában bővebben is kifejtettük a […]

 8. p3d3str1an
  2015-11-24

  A Tasker kiszedését szerintem túlkombináltátok… Az én véleményem szerint pusztán arról van szó, hogy a Google a Marshmallow legnagyobb durranásának a Doze módot akarja, azt szeretné ha az nagyot szólna, és mindenki arról áradozna, mennyivel többet bír a telefonja. Emiatt azokat az appokat, amik kicsit is befolyásolnák a Doze működését, kihajítják amíg ki nem szedik belőle az adott funkciót. (vagy ha nincs is benne ilyen, akkor az arra utaló jogosítványkérelmet)

 9. Tamás Murányi
  2015-12-01

  Mi a helyzet az új adással?

Comments are closed.