Podcast #1,709 trillió, izé billió

A címbeli szám a Candy Crush Saga játék felvásárlási ára forintban. A mai árfolyam szerint. Az ígértem, ez lesz a podcast címe. Adásban nem tudtam kiolvasni, illetve megzavart a long scale, short scale, vagy hosszú és rövid skála közti különbség. Egyébként a Wolfram|Alpha nagy segítség az ilyen jellegű átváltásokban. De persze ott is felmerül, hogy a kapott érték (trillion) most melyik skála szerint értendő, s hány nulla is szerepel ott.

De nem csak a Candy Crush-t adtuk el, beszéltünk BitCoinról is. És a Twitter szivecskék se maradhattak ki.

https://twitter.com/sycko/status/662226298375380992

Volt még Tesla, LG Wine Smart, OneDrive, megbeszéltük, jó-e nekünk, hogy a Google automatikusan válaszol, s a végén egy kis Apple. Természetesen a Chrome OS és Android házasság kérdésről is ejtettünk pár mondatot.

Ismét hárman nyilvánítottunk véleményt. István és én a stúdióban, Gergő a Skype végén, Csaba pedig ismét beletett apait, s anyait, hogy hallgatható anyagot varázsoljon a dologból! Hallgassátok!

Podcast infók

Fenti kép innen származik.

kobak Written by:

4 hozzászólás

 1. Gergo Lippai
  2015-11-06

  maradjunk a “csillió”-nál 🙂

 2. syck
  2015-11-06

  “-Fénysebesség,állati nagy sebesség,elképzelhetetlen sebesség”

 3. […] Crush Saga-t (és mást nem is nagyon) fejlesztő céget. Az ár: 5,9 milliárd dollár. Ahogy a podcastban már lamentáltunk rajta, ez elképesztő összeg. Több, mint 300 ezer darab lélegeztetőgépet […]

 4. […] Bitcoin egy érdekes “játék”. A történetéről már beszélgettünk, de most egy olyan lehetőséget mutatnék mindenkinek, ahol játszhat kicsi Bitcoinokért. Nem is […]

Comments are closed.