beszélgetős adás

A múlt heti körkérdés után hajlunk az Android Portál Podcast, vagyis APP név felé. Úgyhogy átmenetileg biztosan ez lesz az adás neve.

Ahogyan azt is említettük, hogy az eheti adás rendhagyó lesz. KétTöbb okból is rendhagyó, egyrészt, mert nincsenek hírek, események benne, másrészt a többek által kritizált háttér zene is kikerült. És nem árulunk zsákbamaskát, ezt az adást már múlt héten felvettük, mert ezen a héten sajnos nem tudtunk stúdióba menni. És ez az eddigi leghosszabb adás.

És természetesen kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Hogy tetszik egy-egy ilyen adás? Legyen még? Vagy térjünk vissza az eddig megszokott adásmenetre? Kommentben várjuk a véleményeteket.

Hallgassátok!

Podcast infók

A fenti képet én csináltam, még régen.

kobak Written by:

9 hozzászólás

 1. mevrim
  2015-10-23
  Reply

  Telefonra töltöm le az adásokat és Google Music-on hallgatom meg őket. Illetve csak hallgatnám, mert minden adást csak 8:43 hosszúnak jelez és véget is ér a lejátszás ennyi idő után. Valakinek valami ötlet?

  • 2015-10-23
   Reply

   Ez érdekes. A 8:43 elég fura szám. 🙂
   Mekkora méretű a fájl, amit leszedsz? Ez pl. 101 MB kellene, hogy legyen.

   • mevrim
    2015-10-23
    Reply

    Ez msot csak 16MB. Sikeres a letöltés, nem ír ki semmi hibát.

    • 2015-10-23
     Reply

     Akkor ez a baj. valamiért nem jön le az egész. Már csak az okot kellene megfejteni.

 2. Józsa Zoltán
  2015-10-23
  Reply

  Klassz az adás, nem fontos mindig friss hírekről beszélgetni, néha jó az ilyen általános, mindenkit érintő dolgokról is hallani.

 3. Zsolt Horváth
  2015-10-25
  Reply

  Őszintén mondom, hogy ez volt az eddigi legérdekesebb adás számomra. Jó volt a témafelvetés is, és érdekes volt a ki kalandozás a gyereknevelés felé. Akár arról a témáról szívesen hallgatnék egy tematikus adást is, más véleményét is meghallgatva.

 4. Zsolt Horváth
  2015-10-25
  Reply

  Jelentkeznék az egy millió forintos fődíjra, és azt javaslom, hogy legyen inkább a podcast neve APO, vagy APÓ netán talán APPÓ. Mind Android Portál Podcast. Szerethetőbb, és jobban kimondható. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük